Olipa taas ilta.

Kello on nyt 04.35. Haluaisin jo nukkumaan, mutta on niin paljon sydämellä että on pakko päästä purkamaan sitä. Olen humalassa, siis kännissä, ihan lärvit. Ilta oli mitä paskin. Kun voisin sanoa että minua kosketti ihana mies ja tanssimme toisia tuoksutellen, mutta ei.

Se mies oli Annan pikkuserkku. Ihan täys pukki ja luuli itsestään liikoja. Saatoin sen kotiin ja ovella sen kaveri tyyliin toivotti mut helvettiin, kun en tullut niiden kanssa jatkoille. MINÄ JATKOILLE 2 MIEHEN KANSSA! TUSKIN! Vittu mikä ääliö. Se koko homma oli ihan helvetin seko. Anna esitteli mut sille ja se oli  heti jotenki ihan outo. Se luuli olevansa taivaan lahja naisille ja käyttäytyi sen mukaisesti.

Ilta oli ihan äällyyttöömään tylsä. Annan ihastus oli baarissa eksänsä kanssa ja Annalla tuli siitä paha mieli, joka taas johti siihen että mulle tuli paha mieli. Hyvä ettei  koko ilta mennyt itkuksi. Me Annan kanssa ymmärretään toistemme tilannetta, kun molemmat on niin epätoivoisen ihastunut mieheen joka ei halua meitä mihinkään muuhun kuin helpottamaan puutetta. MIEHET ON KUSIPÄITÄ!

Eräs  mies illan aikana nauroi mulle kun kaadoin VAHINGOSSA itseni päälle drinkin. Se mies FLIRTTAILI ennen sitä ja SITTEN KUN NÄYTIN SILLE ETUSORMEA (siis vitsinä, sille nauramiselle) SE NÄYTTI MULLE KESKISTÄ! MIKÄ SIKA! Näytin sille peace-merkkiä väärinpäin (=haista huilu)!! SAATANAN VITTU PERKELE! Ihan kuin ei olis tarpeeksi vituttanut, niin se nuoli sitä ämmäänsä mun edessä ja nauroi oikei vittumaisesti. MIEHET ON SIKOJA!

Kävin päivällä pienen reissun ja ostin itselleni rinkan. Taas askelta lähempänä matkaa.

Niin joo, ja Tellu-mies laittoi eilen illalla viestiä. Sitä vaivaa puute ja se toivoi mua uniinsa sitä lievittämään. Ihan kiva, mutta ei niitä porno-tekstareita jaksa ikuisuuksiin laittaa. Loppuu jo hemmetti mielikuvituskin kesken! ..Mutta silti on ihana ajatella että sekin ajattelee mua. ;)

Nyt nukkumaan ennenku sammun tähän koneelle..

ZZzz