Hän laittoi viestiä puoli neljältä että voiko tulla... Olin siis valvonut kahdesta neljään asti, jolloin hän sitten vihdoin tuli. Hän sanoin tanssineensa hitaita toisen naisen kanssa. Rehellisyydestä plussaa, mutta kyllä se silti kirpaisi. Oli kuulemma kaveri tämäkin nainen. Keskusteltiin siitä missä menee pettämisen raja. Olin hiljainen, en suoraan sanonut että olen vihainen/surullinen että hän tanssi toisen kanssa... Mutta kyllä hän sen aavisti.

Tämä päivä oli mukava.

Hän sanoi jo yöllä että seuraavana päivänä (eli tänään) voitaisiin vuokrata leffa ja hakea jotain naposteltavaa. Teki mieli hyppiä ilosta. Jipii! Vihdoin aikaa yhdessä.

Tänään siis nukuttiin myöhään ja herättyä haettiin 2 leffaa ja kaupasta herkkuja. Oli ihanaa. Hän nukahti kesken leffan kylkeeni käpertyneenä. Katselin hellyyttävää näkyä. Kun katson häntä silmiin mikään ei enää merkitse mitään. En muista sitä kuinka valvoin ja murehdin hänen takiaan. En muista sitä että hän sanoi ettei tiedä jatkuuko tämä huomiseen.

Ehkä on hyvä ette ei nähdä niin usein. En halua menettää tätä tunnetta. En halua menettää hetkiä jolloin voi katsoa toista silmiin... Niitä ei entisessä suhteessani Etelän Mieheen ollut, ei sitten sen ensimmäisen viikonlopun. Sääli. Olisin halunnut mennä hänen mukaansa nyt illallakin, en halunnut "kavereideni" kanssa etkoille, enkä luultavasti menekään. Menen suoraan baariin. Etkot olisivat olleet yhden "Hyvän" Ystävän kaverin synttärit ja minua ei ole kutsuttu joten en viitsi oikein tunkeakaan mukaan. Kyselin muka viekkaasti:"Oletko miettinyt viesitkö minut tänään tapaamaan äitiäsi...?" "En." "Eli ei tapaamista." Nauroin. "Tulkitsen mitä tarkoitat äänesi sävystä." Hän hymyili.

Päivällä juteltiin aika pitkälle yleisistä jutuista. Ei mistään hurjan vakavasta. Enkä edes halunnut puhua. Se vie hetkestä sen kepeyden. Herra muuttuu hiljaiseksi ja vaikeaksi. Juttu kuivuu kokoon.

Siis kaiken kaikkiaan hyvä päivä. Hän tulee taas ensi yöksi viereeni. :) Olen taas onneni kukkuloilla... vaikka tiedän kuinka kipeää se tekee kun sieltä tullaan alas.

Elän hetkessä. :)