Tämä päivä on ollut KAMALA!!!

Siis päivässä itsessään ei ole mitään vikaa, mutta tämä olo! Kaikki vituttaa ja itkettää. Menkat on pirun keksintö. Koulussa itketti. Kun katsoin merelle itketti. Kun kuuntelin musiikkia itketti. Kun soitin eksälleni itketti. Kun makasin sängyllä sikiöasennossa ja säälin itesäni itketti.

Koulussa väsytti ja luento oli tylsä. Aurinko paistoi liian kirkkaasti ja lasit olivat likaiset. Puhelimeni ol ollut huollossa 3 viikkoa ja se ketuttaa iha helevetisti. Leluhan se on. Tiesin sen jo kun ostin sen, mutta KOLME VIIKKOA, HEI CAMOON!Huomenna on tentti enkä ole lukenut. Se opettaja on varmasti homo. En ole ahdasmielinen, se vaan on homo.  

Eksä on rakastunut. Olen oikeasti, siis vilpittömästi hänen puolestaan iloinen. (Siis siinä määrin mitä tässä tilassa voin olla) Olin sille paha aikoinaan ja se nyt ansaitsee onnensa. :) Good for you suga!

Latoin Tellu-miehelleni viestin luennolta: "Oireet: Jäykkyys eteenkin aamuisin.. siis nivelrikossa. ;)" Se takaisin: "Oireet: toistuvat pitkäkestoiset jäykkyydet. Voi myös pakottaa tai kuumottaa jos painetta kasautuu.. "