Töissä ja uusi viikko edessä.

Olipa viikonloppu. Perjantaina sovittiin toimiston jannujen kanssa että lähdetään illal johnki ja ne esittelee meille paikkoja (siis baareja) Noh, me sitte ilmeisesti aloitettiin liian aikaisin kun tuntui että me odottiin niitä pieni ikuisuus. Tilaamisessa tuli pieniä ongelmia, kun täällä kannattaa juoda pelkkää kaljaa ja me ei juoda kaljaa kun se on niin pahaa. Ei osattu sitte tilata oikein mitään, kun tarjoilijat ei ymmärtäneet englantia. Noh, siihen eteen tuotiin sitte lasi kirkasta viinaa ja 0,33 pullo limua. Voi tsiisus se oli pahaa!

Maistu pelkkä viina. hyi. Sitten kun poijat vihdoin tuli ne vei meidät jonnekki baariin missä oli muitakin suomalaisia. Pikkasen oli ulkopuolinen olo. SITTEN ne vaan häippäis johonki JA jätti meidät niiden tuntemattomien suomalaisten kanssa. Oli pikkasen vaikeaa. Noh, ne muutki sit häippäs ja jätti meidät kahelleen. Lähettiin sitte kotio kun väsyttikin niin perkuleesti. Kotimatkalla toinen niistä pojista soitti että "jäittekö te odottamaan meitä, kun noi muut sanoi et te jäitte?". Olin hieman kännissä ja paljon loukkaantunut, niin huusin siihen puhelimeen että "No ei todellakaan!" Mitä kettua ne oikein luulee?! Että me ollaan oikeesti niin säälittäviä että jäätäis odotteleen niitä jonnekkin baarin ulkopuolelle!? HÖHÖÖ!

Nojoo, lauantaina kaikki meni jo paljon paremmin kun oltiin kahelleen. Vaikka silloinki lähdettiin jo kahdelta kotiin, kun väsytti.. Vanhoja ollaan me.