http://likkalaps.vuodatus.net/ haastoi minut vastaamaan kummallisten tapojen meemiin. Hommahan toimii näin: Minut haastettiin joten vastaan ja haastaan seuraavat viisi uhria joiden tulee välittää myös nämä säännöt vastatessaan haasteeseen. Linkitän (enemmän tai vähemmän summittain valitsemat) uhrini tämän lisäyksen loppuun ja ilmoitan heille kommenttilaatikoiden välityksellä. Juu äntöstänt.

1. Atioiden huuhtelurituaali

Koska en omista pesukonetta on huuhtelu ihan järkevää, kun olen esim. juonut kahvia, mutta se että se pitää tehdä aina kolme kertaa on mielestäni aika kummallista. Aina ja jokainen astia, 1-2-3. Muuten se EI VOI olla puhdas.

 

2. Wc-paperi

Sitä täytyy oottaa aina neljä kertaa. Toisella kädellä vedän rullasta ja toiseen kerään. Tasan neljä kertaa. Vähempi ei riitä ja enemmän on vaan liikaa. Tietenkin jos on tositosi paksua paperia niin se tuntuu liialta, mutta silti sitä täytyy ottaa se neljä kertaa.

 

3. Käsien pesu

Aina kun tulen "outoon ympäristöön" esim. kavereille kylään tai tulen kaupasta kotiin on minun aina pakko pestä kädet. Ehkä siisteysintoilua mutta tapa on tapa.

 

4. Huulirasva

Juu, myönnän kyllä kuuluvani ilmeiseti laajaan huulirasva-addiktien klaaniin. Jos joudun jonnekin ilman huulirasvaa, ne kummallisesti kuivuu heti kun huomaan ettei minulla ole sitä. Sitten ei voi edes puhua kun huulet on niin kummat.  

 

5. Pyykkien kuivaus

Olen kertonut tästä aikaisemminkin. Laitan pyykit kuivumaan telineeseen siten että pienet pyykit tulee sisänaruille ja isot ulkonaruille, loogisesti. Kuivuvat siten nopeasti. Sitten suoristan sukat niin että ne on hyvä rullata pienelle rullalle. Silleen sivuttain... öö.. vaikea selittää. Siinä kai ne sitten...

Seuraavat henkilöt (suurella työllä) on haastettu:

http://www.kazu.vuodatus.net/

http://lukemus.vuodatus.net

http://itse.vuodatus.ne

http://axalla.vuodatus.net

http://julska.vuodatus.net