Joop. Sori toi edellinen. Ei tyhmyydestä voi ketään syyttää. (Eipä vissiin!)

Tänään sit esitelmä "Herrain-klubille". Ne on niin porvareita että. Pitäis opettaa niitä elämään terveellisesti. Sehän onkin ihan helppoa.... Viiniä ja sisäfilettä napsiville golffaajille.

Pojat kiusaa meitä kun me lasketaan päiviä siihen et päästään pois. Huomenna voin laittaa Etelän Miehelle viestin: "Viimeinen torstai ilman sua." Vielä 7 päivää. Olen niin puutteessa ettei mitään järkeä. Toissayönä heräsin siihen kun naapuri nai. "Aaahh...mmm.. jeah.. aahhh!" Ei voinut erehtyä. En voinut olla miettimättä miltä itse kuulostan kun en ole siitä hiljaisimmasta päästä. Toivottavasti kukaan ei ole koskaan kuullut, tahikka herännyt MINUN voihkintaani. Kamala ajatus. Kämppis ja parisänky ei ole kauhean fiksu ajatus. Ei voi helpottaa paineita... ja niitä kertyy! Anoa paikka missä vois purkaa paineita on vessa, mut sielläkään ei voi ikuisuuksia kupata. Herättää kämppiksessä närää. En ole "minuutti nainen". (hehe...kuiva!)

Olen ajatellut että alan pakkaamaan huomenna. HUI! Joko se lähtö onkin jo niin lähellä! Tuliaiset on ostettu ja kaikki on siltä kannalta ok. Pitää hakee vielä karttoja ja julisteita koululle. Tänne on tulossa meidän koulusta ens keväänä taas porukkaa. TYHMÄT! TÄNNE KUOLEE TYLSYYTEEN! Niin siis jos ei juo itseään joka päivä sammuksiin. Njoo... Pakko vissiin mennä töihin. Enää 7 päivää.. PARTAY!