Olen ollut pääosin Herran luona. Haluttaa jotenkin olla "varastoon" sen kanssa kun tietää ettät edessä on kesä ilman toista.. Enää viikko ja lähtö Isoon Kaupunkiin. :(

Ei haluttaisi, mutta pakko on kun olen jo luvannut. Olen nyt ollut pari päivää "lomalla" ja aika tuntuu jo nyt pitkältä.

Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut. Kaikkia pikkujuttuja tietenkin, mutta muuten kaikki on ihan normaalisti. Baareilua on tullut harrastettua ja kotona oloa myös. Leffoja on tullut katsottua ja välillä nähnyt tuttujakin... (pääosin koulussa) kun eip noita tuttuja ole mitenkään ihmeesti. :/

Eniten painaa kun ei ole tuota rahaa. :( Odotan soskun päätöstä toimeentulotuesta ja tulevaa palkkapäivää odotellaan kovastikin jo.

Oli vikkana päivänä koulussa Tutoria ja selvis syksyn harjoittelupaikat. 8 viikkoa lasten ja nuorten psykiatrian polilla. JIHAAA! Heti tuli tunne et ei jaksa odottaa et alkais koulu taas! :P Aivan mahtava juttu, kun pääsin sinne minne toivoin.

Eipä tänne sen ihmeempiä. Kotosalla taas, kun Herralle tuli Äippä ja PikkuKoira ja äipän mies kylään. Olevat varmaan viikonlopun täällä. Ehkä sitten ehdin taas päivittää tätäkin... :)