Eka koulupäivä oli ja meni. Huh. On kuin ei olis poissa ollutkaan. Tylsää.

Meillä on erästä ainetta erään toisen ryhmän kanssa ja se toinen ryhmä on ihan älyttömän ärsyttävä. Ne pitää meidän ryhmää ihan taukkeina. Mutta voi luoja jos joku uskaltaa mulle jotain poikkipuista sanoa niin takas tulee ja samalla mitalla. Tunnit kuluu lievän kettuilun merkeissä niin puolin kuin toisinkin. Koulukavereiden kanssa ei ehtinyt oikein vaihtaa kuulumisia, kun on kädet täynnä työtä sen reissun takia.

Kohta on kämppä plakkarissa... niin tai siis heti kunhan se mies toisessa päässä viittii vastata spostiinsa. Ei ollu edes kallis kämppä, oikea löytö. Mut kunto voi olla sit sitä ja tätä. Ihan sama, kunhan vettä tulee hanasta ja on katto pään päällä.

Kävin tänään sit labrassa ja ne otti jotain näytteitä. Huomenna pitäis selvitä mikä mua vaivaa. Onneksi. Luin netistä että mulla voi olla mikä vaan! Kohdun ulkoinen raskaus, tippuri, klamydia, kasvain... ); Jos mulla on joku tauti se on ihan varmasti Etelän Mieheltä. MRRR! En ole ollut kenenkään muun kanssa sitten viime kevään.

Kamalaa miten aika kuluu! Vasta oli kevät ja nyt on jo syksy. Kohta ulkomaille ja sit syysloma, joka on kylläkin meillä vasta marraskuussa. (varsinainen SYYSloma) Sitte 3 viikkoa koulua ja niiden jälkeen joululoma! Sitten taas kouluun, sitä ehtii olla jokunen kuukausi ja sen jälkeen 9 viikkoa käytäntöä! Sitten onkin taas kevät ja pian jo kesä! Niin ja onhan siinä välissä kaiken maailman syyslomat  ja pääsiäiset! On se elämä helppoa kun on koulussa. ;D (Unohtui ehkä mainita ne lukuisat tentit ja tehtävät ja tietty taas sen saamarin kesätyön hakeminen, joka tietenkin pitää aloittaa jo tammikuussa jos meinaa jotain saadakin.) Ja onhan siellä alkuvuoteen se yks juttu... se yks juttu kun vanhenee taas vuodella. Ei kiva.

Laitan aikaisin nukkumaan, jotta huominen olisi pian ja että saisin tietää mikä mua vaivaa. Aamulla kasiksi. Ou jee.