Krapula alkaa väistymään.Olen tähän mennessä lähinnä syönyt ja nukkunut. Nyt voisi siivota tämän hirveän sekasotkun ja sitten käydä äänestämässä. Pakkohan se on ettei se hirveä sauli vaan voita. :(  Visto mies.

Illalla laitoin Etelän Miehelle viestin kun laitoin nukkumaan. Ei olisi pitänyt laittaa, kostaa välillä niitä sen sekoiluja. Mut laitoin sen nyt kuitenki. Kalamieskin laittoi eilen viestin. Niin.... koska minä laitoin ensiksi sille. Sanoin viestissäni että jos e olisi siloin viikonloppuna laittanut viestiä se olisi saanut. JA valehtelin olevani taas sinkku. Viestin päätin näin: "Olen puutteessa, rakas! ;)" Toivottavasti se tajus vitsin! APUA! Kuinka typerä sitä kännissä on!? Kamalaa. VIRHE VIRHE VIRHE. Mutta virheistä oppii...kai.

Se eilinen vanha ihastus. Voi jee mitä senkin kanssa tuli hommailtua. Halusin sitä kyllä ihan ÄLYTTÖMÄSTI! Mikä tuntui mukavalta, olinhan etelässä kärsinyt haluttomuudesta Etelän Miehen kanssa. Se on "pieni" ja vaalea, ihanat siniset silmät. Mutta se on jotenki...öömm.. en tiedä. Jokin mättää. Onhan se ihan älytön "naisten naurattaja", mutta hauska kuitenkin. Sen kanssa on hauska jutella... mutta välillä sen jutut menee hiukan yliampuviksi. Jos vaikka tanssitaan se saattaa kuiskata että: "nuolisin sua monta tuntia". Joopa joo. Rajansa kaikella. Sen jutut on menee niin yli että niihin ei enää hyvällä tahdollakaan voi uskoa. Kun puhuu tuhmia täytyy pitää se tietty raja. Ainakin minun kanssa. Jos menee sen yli alan nauraa. Eli vaikutus ei ehkä ole se mitä haettiin. Se soitti juuri. Se oli KÄNNISSÄ! Hullu mies. Ei kiinnosta alkoholistit. Mulla ei ollut sen numero tallennettuna ja olin ihan pihalla kun outo numero soitti. Kesti hetken ennen kuin tajusin kuka se on. Ei se pääse tänne. Seksi silloin kauan sitten oli niin hirveää että en kestäis toista sellaista, vaikka kuinka puutteessa olisin. Eilen se puhui siitäkin kun kerran lähdettiin baarista ajeleen. Ajettiin rantaan ja pusuteltiin. Mentiin takapenkille ja otin siltä suihin. Se sanoi että oli yllättynyt koko hommasta ja siitä kuin hyvää se oli. Eheh. No kai se oli. En muista koko juttua niin kovin tarkkaan.

Etelän Mies soitti aamulla ja kyseli vointia. Oli se silti ihanaa kun se soitti. Se muistaa soittaa ja laittaa viestiä. En tientenkään odottaisi viestiä joka ilta jos me nähtäisiin ueammin. En ole takertuvaa tyyppiä. (Nii just)

No nyt alkaa taas väsyttää. Olisko jo päikkärien aika..