Sain hyvät naurut löydettyäni jutun miehisistä mitoista...

Aika karkeasti oli miekkoset jaettu 4 ryhmään, mutta kyllä sieltä molemmille "elämäni" miehille ryhmä löytyi. Persoonat vaikuttavat pitävän paikkansa, ainakin näiden uroiden kohdalla. Päätelmä on siis: miehen elin määrittää hänen luonteensa. ;D  

Etelän Mies on...

MAA

"Tämä penis on erittäin helppo tunnistaa, koska se on iso, pigmentiltään tummahko ja muodoltaan hiukan epäsäännöllinen. Peniksen jatkeena on kaksi muhkeaa ja riippuvaa kivestä, jotka sijaitsevat erittäin karvaisen kivespussin sisällä.

Tällainen penis hallitsee ja ohjaa vahvasti miehen käyttäytymistä. Penis oikeastaan kuljettaa miestä kuin pässiä narussa. Penis on nimittäin aina valmiina kuin partiolainen ja kiusaa miestä jatkuvilla seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyvillä vihjauksilla eli pullistelemalla puntissa paikasta ja ajasta riippumatta. Koska miehen ajattelu tapahtuu puhtaasti alapäällä, hän ei ole järin välkky. Seksissä hän suosii suoraa ja nopeaa toimintaa. Seksi on hänelle muutama edestakainen liike, karjaisu ja kuorsaus. Tällainen mies edustaa perinteistä alkukantaista miestä, jolla on hiukan tylsä ja tyhmä ilme ja kuvainnollisesti nuija kädessä. Sanavarasto on ”Orgh”."

Kalamies on...

TULI

"Tuli on elementeistä kaikkein maskuliinisin. Penis on suora, paksu, symmetrinen ja pehmeä. Erityisen pitkä se ei ole, mutta puskee silti itsensä keskivertomittoihin. Väriltään penis on kirkkaan punainen tai hyvin vaaleanpunainen.

Tällaisella miehellä on sananmukaisesti tuli pöksyissä, sillä hän on erittäin intohimoinen rakastaja. Häneltä löytyy myös luontaista karismaa, jolla hän viettelee joukoittain seksikumppaneita. Seksi tämän miehen kanssa on naisesta varmasti taivas maan päällä, mutta elämä hänen kanssaan on muuten helvetillistä. Mies ei nimittäin tyydy olemaan aloillaan vaan etsii aina uutta saalista, joka voisi sammuttaa tulen hänen loimuavasta peniksestään. Tästä miehestä on iloa hetkeksi, mutta häneen ei missään nimessä kannata rakastua, koska se tuottaa vain sydänsuruja. "

http://www.mtv3.fi/helmi2005/viikonvaihde/artikkeli.shtml/422852?viikonvaihde-viihdetta-kolumnit